Zorgt u voor iemand met dementie?

Vindt u dit soms zwaar?


Dan is dit onderzoek wellicht iets voor u.iSupport is een nieuwe online cursus om mensen die een naaste met dementie zorg bieden, te ondersteunen. Wij weten namelijk dat het helpen van een naaste met dementie zwaar kan zijn en dat er vaak veel vragen leven. iSupport is door de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ontwikkeld en door de afdeling Klinische Psychologie van de Vrije Universiteit Amsterdam en Alzheimer Nederland voor Nederland beschikbaar gemaakt. Voordat deze cursus voor alle mantelzorgers van mensen met dementie beschikbaar wordt gemaakt, willen wij eerst nagaan wat de effecten zijn.

Als u geïnteresseerd bent in deelname kunt u hier uw gegevens achterlaten. U verplicht zich dan nog tot niets. Wij nemen daarna per email contact met u op.

Mocht u vragen hebben aan de onderzoekers dan kunt u een e-mail sturen naar: isupport.fgb@vu.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Klinische Psychologie: 020 598 89 51. Mochten de hoofdonderzoekers van dit project, dr. Annet Kleiboer en prof. dr. Annemieke van Straten, niet aanwezig zijn dan bellen zij u terug.

Nu aanmelden

Onderzoek ►